De sponsors

Beste,

Basisschool Ter Molen organiseert jaarlijks heel wat activiteiten en evenementen. Zo hebben wij een Halloween festijn, de Sint komt langs, een Nieuwjaarsactie, het kersthuisje en de kerstmarkt, een pannenkoekenverkoop, een kleuteraperitief met een ontbijtbuffet en als afsluiter onze quiz en het schoolfeest. Wij van de vriendenkring zetten ons voor 200% in om dit alles te kunnen organiseren samen met het schoolteam en financieel te steunen. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen! Daarom richten we ons tot jullie, want voor ons zijn jullie heel belangrijk: de sponsors. Jullie kunnen ons helpen in de vorm van een financiële bijdrage of een materiële bijdrage. Hierbij denken we aan pistolets, brood, taart, groenten, fruit, koffie, melk, prijzen voor onze tombola’s, …. kortom van alles.
Zou het U interesseren om ons te steunen bij het realiseren van deze activiteiten?
U ontvangt natuurlijk een onkostennota van ons, u komt gedurende een volledig schooljaar op de website te staan en uw logo wordt bij iedere activiteit zichtbaar uitgehangen in de eetzaal, tent,…. Op een A3 geplastificeerde affiche. Hebt U een banner of eigen reclamemateriaal, dan mag dit gerust meegegeven worden om op onze evenementen uit te hangen.
Jullie worden natuurlijk op al onze activiteiten uitgenodigd en als afsluiter worden jullie op oze receptie voor sponsors uitgenodigd, waar wij jullie nog eens persoonlijk bedanken bij een hapje en een drankje.

Is er van jullie kant uit interesse, geef ons dan een seintje, wij komen graag bij jullie langs om alles te bespreken.

Met vriendelijke groeten
Verantwoordelijke sponsoring: Jennifer d’Alleine en Delphine Vandepeene
jenniferdalleine@icloud.com  delphine.vandepeene@telenet.be
Voorzitter vriendenkring: Gina Herman
gina.herman1@telenet.be

 

WORDT TELKENS NOG AANGEPAST !